Πελάτης:

CleanTech Geek

Μια ενημερωτική πλατφόρμα που βρίσκεται στη τομή της βιωσιμότητας και της επιχειρηματικότητας.

Task

To Cleantechgeek χρειαζόταν βοήθεια με την επεξεργασία βίντεο και την παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αυξήσει την εμβέλεια και τη συμμετοχή του κοινού του.

Στρατηγική

Brand Strategy
Content Strategy
Social Media Strategy

Σχεδιασμός

Περιεχόμενο για Social Media
UI/UX Σχεδίαση
Παραγωγή Βίντεο

Πρόκληση

Μετατροπή του Cleantechgeek από ένα προσωπικό ιστολόγιο σε μια πιο επαγγελματική πλατφόρμα.

Η πρωταρχική πρόκληση για το Cleantechgeek ήταν η μετατροπή ενός προσωπικού ιστολογίου σε μια πιο επαγγελματική και προσεγμένη πλατφόρμα για να προσεγγίσει αποτελεσματικά ένα ευρύτερο κοινό. Αυτό περιελάμβανε όχι μόνο τη βελτίωση της ποιότητας του περιεχομένου βίντεο και της συμμετοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και αλλαγές στον ιστότοπο. Η εξισορρόπηση της ανάγκης για αυθεντικότητα με τα επαγγελματικά πρότυπα απαιτούσε προσεκτική εξέταση της στρατηγικής περιεχομένου, του σχεδιασμού και της εμπειρίας χρήστη.

Για να επιτευχθεί αυτός ο μετασχηματισμός, ήταν ζωτικής σημασίας να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της διατήρησης της αυθεντικότητας και της προσωπικής προσέγγισης που προσέλκυε το αρχικό κοινό και της διατήρησης επαγγελματικών προτύπων που θα απευθύνονταν σε ένα ευρύτερο δημογραφικό κοινό. Αυτό σήμαινε την επαναξιολόγηση και τον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής περιεχομένου, ώστε να εξασφαλιστεί η απήχηση τόσο στους υπάρχοντες χρήστες όσο και σε δυνητικούς νέους χρήστες, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία τους στον ιστότοπο.

Αποτέλεσμα

Αυξημένη εμβέλεια κοινού: Επέκταση της βάσης των χρηστών και σημαντική αύξηση της επισκεψιμότητας του ιστότοπου λόγω του βελτιωμένου περιεχομένου βίντεο και της παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυξημένη προσέλκυση χρηστών: Υψηλότερα επίπεδα αλληλεπίδρασης με το περιεχόμενο, με αποτέλεσμα μεγαλύτερο χρόνο παραμονής στον ιστότοπο και χαμηλότερα ποσοστά εγκατάλειψης.

Βελτιωμένα ποσοστά μετατροπής: Οι βελτιωμένες προσκλήσεις για δράση στον ιστότοπο οδήγησαν σε περισσότερες εγγραφές στο ενημερωτικό δελτίο και περισσότερες λήψεις.