Πελάτης:

Wattcrop

Mια πρωτοπόρος εταιρεία ανάπτυξης έργων ανανεώσιμων πηγών και αποθήκευσης ενέργειας.

Task

Με την αυξανόμενη ανάγκη για ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η Wattcrop θέλησε να γίνει ηγέτης της γνώσης και να εκπαιδεύσει αποτελεσματικά την κοινότητα.

Στρατηγική

Content Strategy
UX Strategy

Σχεδιασμός

Προωθητικό υλικό
Περιεχόμενο Social media
Ενημερωτικοί οδηγοί

Πρόκληση

Ανάγκη για ιδιαίτερα εξειδικευμένο περιεχόμενο που απαιτούσε πολύ μελέτη και οργάνωση.

Η πρωταρχική πρόκληση για το έργο της Wattcrop ήταν πως για την ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού ήταν απαραίτητο να δημιουργηθεί περιεχόμενο για τους οδηγούς και τα social media το οποίο ήταν ιδιαίτερα εξειδικευμένο και απαιτούσε πολύ μελέτη ώστε να είναι αξιόπιστο και να πετυχαίνει το στόχο του.

Για το σκοπό αυτό ήταν απαραίτητο να διεξαχθούν από την ομάδα μας εντατικές έρευνες και μελέτες και κατόπιν να συγγραφεί το περιεχόμενο των ενημερωτικών οδηγών ή να δημιουργηθούν τα διάφορα γραφικά και illustrations για τα social media.

Greek Renewable Energy Market Outlook

Καλές Πρακτικές Φωτοβολταϊκών σε Στέγες

Εγκατάσταση Φ/Β στις Στέγες Επαγγελματικών κτιρίων

Τεχνολογίες Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας

Αποτελεσματική στρατηγική – Μετρήσιμα Αποτελέσματα!

Με τη χρήση στοχευμένου περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων ενημερωτικών άρθρων, βίντεο και infographics, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού όσον αφορά τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τη βιωσιμότητα.

Το περιεχόμενό μας απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο απλό κοινό.

Μετρήσιμα αποτελέσματα, όπως η αύξηση της αλληλεπίδρασης και των ακολούθων, καθώς και η παρακολούθηση των click-through rates στα δημοσιεύματά μας, μας επιτρέπουν να αξιολογούμε και να προσαρμόζουμε τη στρατηγική μας για να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε ενημερωμένοι και αποτελεσματικοί.

Στιγμές που Μιλούν – Βίντεο που Μαγεύουν!

Έχουμε δημιουργήσει μοναδικά βίντεο που επικοινωνούν τα σημαντικά μηνύματα και τις αξίες της Wattcrop με τρόπο που αγγίζει το κοινό, μέσα από προσεκτικά επιλεγμένα πλάνα και ιστορίες.

Αυτή η μορφή περιεχομένου επιτρέπει στον θεατή να συνδεθεί συναισθηματικά με τις αξίες της εταιρείας, μεταφέροντας το μήνυμα της Wattcrop με άμεσο και ελκυστικό τρόπο.

Με τη χρήση των βίντεο, προσφέρουμε μια οπτική εμπειρία που ενισχύει την αναγνωσιμότητα της εταιρείας και διευρύνει την απήχησή της στον κόσμο, καλώντας τους θεατές να συμμετάσχουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Αναλυτικοί οδηγοί – Σωστή ενημέρωση

Οι ενημερωτικοί οδηγοί που δημιουργούμε για την Wattcrop έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες και γνώσεις στους αναγνώστες.

Μέσα από αυτούς τους οδηγούς, στόχος μας είναι να ενημερώσουμε το κοινό σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τις καινοτόμες πρακτικές στον τομέα της ενέργειας, ενισχύοντας τη γνώση και την ευαισθητοποίηση γύρω από βιώσιμες λύσεις.

Κάθε οδηγός είναι προσαρμοσμένος ώστε να είναι κατανοητός και χρήσιμος και για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος διεξάγουμε διεξοδικές μελέτες ώστε να είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Μέχρι στιγμής έχουμε δημιουργήσει έναν μεγάλο αριθμό οδηγών οι οποίοι είχαν τεράστια απήχηση στο κοινό.